dijous, 25 de novembre de 2010

Politiquisme

Malgrat la meva aversió a la política, m'he atrevit a escriure aquest article:

Per què el vot en blanc perjudica als partits petits?

Sé que no té res a veure amb la temàtica habitual del blog, però no està de més aportar idees de cara a aquest diumenge, quan serà molt difícil votar a algú sense sentir vergonya.

dijous, 18 de novembre de 2010

Tachán!

Per fi podem dir que tenim un premi, és petit, però igual que va passar amb les seleccions, cal obrir la llauna, i ja està fet.Per altra banda ens seleccionen també al Festival Posivídeo, d'Almería.

PS.: "La Cuerdaaaaaaaaaaaaaa"Comming soon (esperem)

dijous, 11 de novembre de 2010

Nuevas selecciones

Estos últimos días han sido los más productivos en cuanto a selecciones en festivales, algo fantástico después de tantos esfuerzos, luchas y decepciones iniciales. Y no sólo hablo del 'Mecanoscrit v2.1'

Ciutat de Valls

Fantàstic Castelló

Mostra de Cinema Català a Sabadell

Muestra de Cine sobre Igualdad de Género Málaga

Festival de cine de Zaragoza

En este último -el más importante hasta el momento- proyectan en 35mm (Yiha!) y además tenemos selección doble, ya que también entrará 'El típico corto...'.

dilluns, 1 de novembre de 2010

¿La Cabina?

Tornem amb un d'aquells experiments que no acaben de sortir rodons però son bastant sans: la segona edició del projecte 'Película Coral' del forum Super8.es.

Si el primer cop es va rodar en blanc i negre i sota el tema 'Bienestar' (aquest és el resultat total i aquest el meu fragment, amb música afegida), ara hem rodat en pel·lícula reversible a color (diapositiva, vaja) i amb la condició de fer un 'Remake'.

Recordo breument les normes: Es fan grups de 3 persones, el primer estrena un cartutx de 3 minuts en Super8, roda un minut i el passa al següent., que fa el mateix El resultat és allò que surt al revelar els cartutxos, no es pot muntar ni retocar res. Al final queda una peli bastant anàrquica composta per prop de 20 fragments.

Aquí teniu el resultat total (recomano veure'l amb música aleatòria per crear diferents sensacions)I això és el meu fragment (Ja amb una música bastant radical que he escollit)Coses. Molts ja haureu reconegut al prota; el Pablo de 'La Cuerda' (que ja està acabada!). Sí, el meu cognom està mal escrit... però no m'enfado. Sí, al principi hi ha un gat; no sé d'on ha sortit ni de qui és, jo no el vaig filmar. Vam rodar amb molta pressa i molt poqueta llum, així que no està tot lo treballat que ens agradaria i hi ha planos desenfocats. De totes formes és més o menys la tonteria que se'ns havia acudit. Sí.

P.S.: El 'Mecanoscrit v2.1' ha aconseguit dues seleccions més, una al festival 'A lo Cortico' de Madrid i l'altra al 'KO Festival' de Sant Sadurní d'Anoia. Anem sumant!

P.S.2: 'El típico cortometraje en el que no pasa nada' està finalista del festival FIBABC. Tot un honor.