diumenge, 4 d’octubre del 2009

Red Bull mola

Per fi he estrenat la famosa càmera de super8. Ha sigut a la Red Bull Air Race d'aquest cap de setmana, a la que he anat com a càmera/periodista/infiltrat. Ara enviaré a 'cuenca' el material per que me'l revelin, després el telecinaran... i algun dia veurem com ha quedat i ens funcio d'això muntaré una cosa o una altra, però pinta bé, pinta bé...



De totes formes, qui vol fer videos quan la pròpia realització de la carrera crea COSES com aquesta? Crec que ha arribat el moment d'enviar el curriculum a Red Bull, que passa a ser a partir d'avui la meva empresa preferida.

De propina, i per no perdre la tradició... un recull d'algunes imatges que marquen la nostra generació; la Generació Youtube.

2 comentaris:

  1. Bones señor,

    Si realment t'ha agradat el vídeo de Red Bull, no et pots perdre el documental de Werner Herzog "El gran éxtasis del escultor de madera Steiner" fet el 1974 per aquest gran realitzador. Una joya visual amb emocionants plans slow motion, alhora que un molt interessant guió documental.

    Una abraçada ben forta!!

    ResponElimina
  2. El video de red bull l'he posat com a exemple dels grans planos que fan, obviament al darrere no hi ha cap discurs interessant, però síq ue m'agrada molt la seva forma de treballar. M'apunto el documental. Tot bé? per on pares i què fas?

    ResponElimina