dissabte, 4 d’abril del 2009

Delinquint a Barcelona

Sempre m'ha fet molta gràcia descobrir com ens veuen des d'altres llocs del món. Potser ja heu sentit a parlar del videojoc 'Wheelman', perquè l'ajuntament de Barcelona va intentar retirar-lo del mercat. Més que si es destrossa la ciutat o no -que mola, així no cal destrossar-la en la vida real- jo tenia curiositat per saber què deien els vianants.



Llavors? Una absurda i divertida -a aquestes alçades ja no ens ofendrem, no?- barreja de català i mexicà amb expressions com "Extraordinari!" en el moment menys adequat del món.

Això em recorda la de cops que hauré intentat grindar-me el maremagnum, els toreros al Macba i altres barbaritats del "Tony Hawk" que també reconstruia la ciutat.

2 comentaris:

  1. Estic segur que qui ha fet el joc s'ha mogut rambla adalt rambla abaix, s'ha emborratxat a preus desorbitats i ha acabat dormint a la platja....vaja, uns de molts guiris més.

    El resum és que Barcelona est+a ple de "esos quiosqueros malvados que dejan que los niños pasen hambre porqué los mossos de esquadra están muy ocupados persiguiendo a Benny Hill"....

    jejejeeee.... Salut!

    ResponElimina
  2. fa temps vas penjar un post sobre la constancia i la insistencia i el grau de tosudessa q s'havia de tenir per poder fer una peli,

    Aquesta es la realitat!!!

    Anims amb la lluita i si necessites a guerreros con hachas

    compta amb mi

    Lula

    ResponElimina