dissabte, 30 de gener de 2010

Por fin, fotogramas.

El famoso corto "No hay pan", de Luis Yrache, gestado en incubadora durante casi una década, vé hoy la luz.Yo era bastante crío cuando rodamos esas escenas con los malabares, y también hace bastante que aprendí montaje en Madrid, con este corto como excusa. Esto cierra un ciclo, y quizás abra otro.

También está visible "La puta realidad", mi primer corto (cortísimo) para el Notodofilmfest. La próxima semana, cuando empiecen a hablar de votos y seleccionados profundizamos en el tema.

dimecres, 13 de gener de 2010

Esperes varies

No estic intentant que aquest es converteixi en el típic blog que només s'actualitza cada 2 mesos per dir que no hi ha temps per escriure o res per explicar (que seria molt pitjor). No.

El que passa és que us vull ensenyar unes quantes coses que encara no tinc a mà. Però donada la concepció del temps que hi ha en el món del cine -o el que sigui això-, faré una llista per anar creant expectatives.

· El meu cosí Luis Yrache va estrenar l'altre dia un curt que tenia pendent des de fa 8 anys -si, VUIT!-. Està rodat a Rivas (us sona?) i allà mateix el varem presentar. És de quan jo encara ni m'havia plantejat viure -intentar-ho- d'això, però alguna cosa hi tinc a veure. Quan estigui disponible a internet, aquí el tindreu.

· Vam rodar la pel·lícula coral amb la gent del Super8, un minut cadascú i sense possibilitat de muntatge. Estem esperant que acabin els ultims grups per poder veure els resultats.

· Estem preparant un curt per al Notodo. L'hem rodat -també- en Super8 i amb l'adaptador anamòrfic que em van portar els reis. L'hem de presentar abans de dimarts que vé, així que aviat el podreu jutjar. Aviso, és una anada d'olla important.

· Hem fet l'etalonatge del Mecanoscrit. Un procés caríssim i que fa por de lo simple que és, el mes que vé tenim la mescla de sò, i després d'això crec que es podrà dir que està totalment acabat i presentable. Em deixaran fer una invitació pública per a l'estrena?

Com diuen per allà.... Stay tuned!